Aankoop

U denkt erover om een woning te kopen, of misschien heeft u wel een woning op het oog? Het kopen van een huis is één van de belangrijkste beslissingen in uw leven. Of u nu voor het eerst een woning koopt, of al eerder een huis kocht: deskundig advies is onontbeerlijk.

Dennis Schmitz makelaardij steunt u gedurende het gehele traject!

Hieronder beschrijven wij in het kort wat wij voor u kunnen doen:

Meer weten? Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak waarin wij u graag informeren over de diverse mogelijkheden.

  • Opstellen profiel: Samen met u gaan wij uw persoonlijke wensen inventariseren. Als uw persoonlijke wensen worden opgenomen in ons dossier.
  • Inventariseren financiële mogelijkheden: Samen met u gaan wij uw persoonlijke situatie bekijken om te kunnen beoordelen wat u voor uw nieuwe woning kunt of wilt betalen.
  • Doorzoeken actueel aanbod: Naar aanleiding van uw persoonlijke wensen gaan wij regelmatig in het meest actuele aanbod kijken wat voor u een interessante woning is. Als wij denken dat een woning geschikt voor u is zullen wij de informatie over deze woning doen toekomen.
  • Woningen bekijken: Uit het totale aanbod dat wij samen met u hebben uitgezocht kiest u zelf de meest aantrekkelijke woningen. De makelaar zal u hierbij begleiden en attenderen op de meest belangrijke zaken. De makelaar kijkt natuurlijk op een andere manier naar een woning dan u!
  • Uitgebreid onderzoek: Nadat u uw keuze heeft gemaakt zullen wij uitgebreide informatie gaan opzoeken over de woning van uw keuze. Daarna zullen wij deze informatie met u gaan bestuderen.
  • Onderhandelen: Na het bestuderen van alle informatie zullen wij samen met u gaan bekijken welke prijs u voor de woning wilt betalen. Wij onderhandelen scherp voor u met het doel de laagste aankoopprijs te realiseren!
  • De koopakte: Samen met u controleren en wij de voorlopige koopovereenkomst. Als u dan vragen heeft hierover kan de makelaar u daar alle informatie over geven. Ook op juridisch vlak zal de makelaar u zo goed mogelijk informeren. Wij verzorgen tevens samen de oplevering en begleiden u tot en met het notarieel transport.